top of page

Jenny heeft mij gedurende acht jaar begeleid. Ik heb haar leren kennen als energiek, daadkrachtig, betrokken, praktisch en opgeruimd. Ze doorzag haarscherp mijn behoeftes, terwijl die voor mijzelf lang niet altijd duidelijk waren. Ze zorgde voor veiligheid en structuur, in een wereld die ik zelf vaak zo ingewikkeld vond. Omdat ze denkt in mogelijkheden en niet in problemen bood ze mij hoop en perspectief. 

- Oud cliënt - Gemeente Alphen a/d Rijn

Jenny is een professionele behandelaar en voegt met haar gedrevenheid, creativiteit, geduld en grote kennis van haar vakgebied op ASS gebied een extra dimensie toe aan het begeleidingstraject. Jenny is in de begeleiding, in korte tijd in staat de uitdaging van de cliënten te begrijpen en dit te vertalen in, een voor de cliënt werkbare, inspirerende en constructieve ondersteuning. Jenny heb ik in onze prettige samenwerking altijd ervaren als een enthousiaste, energieke, flexibele collega en een fijne sparringpartner. Naast de, soms drukke bezigheden, was Jenny regelmatig bereid haar opgedane kennis en kunde te delen met anderen die weer bijdroegen aan het gezamenlijke doel, het op weg helpen van mensen. 

Gino - medewerker Sociaal Team Waddinxveen, specialisatie GGZ 

Ruim tien jaar geleden heb ik de diagnose Asperger gekregen. Vanuit het Centrum Autisme, nu GGZ Rivierduinen, heb ik begeleiding gekregen om hiermee te leren omgaan, waaronder een paar jaar door Jenny als SPV. Ik heb Jenny ervaren als een prettig persoon. In de begeleiding staat ze naast je. Dat betekent dat je je snel op je gemak voelt bij haar. Jenny is kundig op allerlei gebied, weet ook de wegen naar verschillende instanties als die nodig zijn. 

Antje - 61 jaar

Ik heb een aantal jaren met Jenny samengewerkt in verschillende casussen wat betreft begeleiden van mensen met psychosociale problematiek. Ik heb Jenny ervaren als zeer ervaren en betrouwbare collega die professionaliteit voorop stelt. Ze heeft veel kennis van menselijk gedrag. Ze stelt haar cliënten centraal en is geduldig om samen met een cliënt naar mogelijkheden en positiviteit te zoeken. Wanneer het helpend is om een passende verandering te realiseren durft ze ook te confronteren. Ze is open, eerlijk en integer in haar aanpak en gaat uit van de krachten van de mens. 

Bob - Medewerker Stichting Kwintes

Ik ken Jenny al heel wat jaren. Als directe collega en als samenwerkende collega vanuit haar werk als SPV bij het Centrum voor Autisme. Hier geeft ze ondersteuning aan cliënten waar ze bij ons de verbinding vormt tussen de ambulante begeleiding en de behandelaar. Ze blijft daarbij naast de cliënt staan.

Jenny is een warme en betrokken professional met doorzettingsvermogen. Ze kan goed luisteren en geeft niet op als het moeilijk wordt. Ze is duidelijk in haar bedoelingen en doet wat ze belooft.

Betrouwbaarheid en concrete communicatie staan bij haar hoog op haar lijstje. Met de kennis van psychiatrie samen met haar kennis en ervaring van autisme, maakt Jenny het verschil. Van cliënten krijg ik terug dat ze zich begrepen voelen en gesteund worden waarbij zij hun eigen normen en waarden mogen behouden.

Niet de mens met autisme willen veranderen, maar samen oplossingen zoeken in een wereld die niet altijd eenvoudig te begrijpen is. Dat is voor mij Jenny Verstegen 

Jacqueline - Ambulant psychiatrische hulpverlener Kwintes

Als voormalig collega van Jenny kan ik zeggen dat wij prettig hebben samengewerkt. Jenny heb ik leren kennen als een expert op het gebied van psychiatrie en autisme. De combinatie van ervaring, kennis en leergierigheid is waardevol. Jenny heeft een presentiegerichte houding met een zakelijke touch. Door haar ziet u mogelijkheden en perspectief. 

 

Angela - Participe Alphen a/d Rijn 

Ik heb altijd heel prettig samen gewerkt met Jenny. Fijne, betrouwbare collega met veel kennis, specifiek veel kennis over autisme. 

- Sascha - Buurtzorg T 

Na een periode van onrust ben ik op zoek gegaan naar wat mij zou kunnen helpen. Na een kennismakingsgesprek en oefentraining ben ik gestart bij Jenny met runningtherapie. 

Dit heeft mij geholpen om mijn doel, wekelijks regelmatig en zelfstandig hard te lopen, in 3 maanden te behalen. Dit met enkele tegenslagen heeft mij geleerd te luisteren naar mijn lichaam. Jenny heeft hier goed op ingespeeld door mij ruimte en advies te geven. Nu ga ik zelfstandig door, wetend dat ik altijd contact kan zoeken doet mij goed. Dankjewel voor je coaching. 
- Liset - Cliënt

bottom of page